Szeretettel köszöntelek a Elfelejtett dallamok-derűs-komoly pillanatok oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Elfelejtett dallamok - derűs - komoly pillanatok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Elfelejtett dallamok-derűs-komoly pillanatok oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Elfelejtett dallamok - derűs - komoly pillanatok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Elfelejtett dallamok-derűs-komoly pillanatok oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Elfelejtett dallamok - derűs - komoly pillanatok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Elfelejtett dallamok-derűs-komoly pillanatok oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Elfelejtett dallamok - derűs - komoly pillanatok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Kontra Annamaria indította 12 éve
Bizonyára minden embernek vannak olyan trükkjei amit a konyhában használnak különböző bakik korrigálására, osszuk meg egymással, miért ne segítenénk, ha lehetséges?
Szerinted érdemes?
75% Megosztod velünk, ha van ilyen?
0% Semmi szükség erre!
0% Mindenki tanuljon a saját kárán!
0% Eszemben sincs megosztani!
25% Felőlem
Hozzászólások eddig: 51
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Józsi ! az ecet a gombásodás ellen még csak nem is véd ,nem még hogy fertőtlenítsen.Persze a semminél ...jobb .
Jó azt el ismerem ,hogy a savassága miatt enyhe védelmet nyújt,de az nagyon minimális.
" annyit ér ,mint halottnak a csók "
Félre vagy tájékoztatva !
Jó is néznénk ki ha ezért használnák a boltokban,és a hentesnél.Nem sok ember élne.
Tudod mért használják az ecetet a boltokban és a hűtőpultoknál ?
Mert az üveget azzal mossák le ,mert az ecet fényt ad az üvegnek és pillanatnyilag új hatást tud fejteni .
ezért szokták a régi cuccokat ecetes vízbe öblíteni és a szőnyeget át kefélni mert pár napig olyan mint ha új lenne.
A hentesnél meg azé használják ,mert szaktalanít.De ha a " bacik" vígan híznak tőle.VIGYÁZ !!!!!
AKI BÍRJA AZ ECET SZAGÁT ÉS VÁLLALJA ,HOGY INKÁBB AZT ÉREZZE.....
A konyhában ,szekrény tetejére kis tálkába tegyen ecetes kis vatta darabot és az felfogja az étel nyírós kellemetlen szagát és a bagó füstöt + szagát. 1 nap múlva megnézzük a tálkát és látni rajta ,hogy hót fekete.Próbáld ki !!!!
Ablakot se azé szoktak vele mosni , mert attól lesz tiszta,hanem azé mert attól fényesebb.
Szlanyi József üzente 12 éve
Csizmadia Éva üzente 12 éve
Hangai Gábor üzente 12 éve
Szentannay Erzsébet üzente 12 éve
Várszegi Ferenc üzente 12 éve
Mire jó a só?
Ételízesítő, télen a járda felületét jégmentesíti.
A Jódos só például struma betegség enyhítéséhez.
Kérlek, aki még további trükköket tud, írja ide!
Várszegi Ferenc üzente 12 éve
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás