Tarján Zoltán üzente 8 éve

Akkor sokat gyakoroljatok.

Válasz

Erdős Ágnes üzente 11 éve

Nagyon jó !!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Semmi gond ! Majd bele jössz ,mint kutya az ugatásba ..."
:)).

Válasz

Nem Publikus üzente 11 éve

Köszönöm Ibolya!
Igen, mindenem a zene és a tánc :)) És örülök hogy nem vagyok vele egyedül! És hidd el, a kor nem számít, soha nem is számított, akármiben találja meg az ember a boldogságot! :)
ÉS elnézést kérek, hogy ide biggyesztettem be a videót, de akkor még nem tudtam, hogyan működik :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Gratulálok ! nagyon ügyes vagy és legalább annyira szeretheted a zenét meg a táncot mint én....élek-halok érte.Csak én már nem vagyok fiatal....(()).

Válasz

Nem Publikus üzente 11 éve

Kedves István! :)
Először szeretnék annyit kérni, hogy Juditnak szólíts, ha nem gond, ehhez szoktam hozzá :)
Igen, táncolok, és a videóban is szereplek! Ebben hip-hop-ot lehet látni, amit majdnem 7évig csináltam, de előtte versenyszerűen latin és standard táncot táncoltam! Bár a két stílus nem fér össze, teljesen különböznek, de mindkettőben találtam valamit, ami megfogott..a latinban a tűz, a hip-hopban pedig a lazaság! Köszönöm kedves szavaid :) Egyébként Tiszalökön lakom! :)

Válasz

Nem Publikus üzente 11 éve

Kedves Éva, köszönöm a hozzászólásaid, kedvesek és mind mindből tapasztaltságot olvasok! Vagy egyszerű szimpátiát, de legyen bármi, nekem tetszik és örülök mindenki barátságosságának :)

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Jah! Megjegyzem, a gömbölyűre sokkal nehezebb táncolni, mert az nem csak örömet okoz, de gyönyörűség a léleknek.Ezért készülnek rá hosszú évekig, mire végül színpadra kerül.:)

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Nagyon szépet írtál!:)
Ügyes kedves , és áldott minden gyermekecske. Táncoljon bár, vagy énekeljen, vagy zenéljen, vagy írjon, vagy manuálisan alkosson.
Kívánom hogy bár miben örömöt találtok, az Boldogságot hozzon!:)
Pusz!
Évi!

Válasz

Lászlófi István üzente 11 éve

Szabad megkérdeznem - Te táncolsz kedves Jutka ? már csak azé mert úgy veszem észre nagyon jártas vagy benne. Ha ,nem titok )). hol laksz ? Jó ízlésre vall ez a stílus.

Válasz

Nem Publikus üzente 11 éve

És mellékesen megjegyzem, a zene szövegét ha bárki hallgatja, akkor el tudom mondani, hogy mintha az elejétől a végéig nekünk íródott volna! A koreográfiát sem volt nehéz a szöveg és a lelkesedésünk miatt megtanulni, illetve a csoportvezetőnek kitalálni :)

Válasz

Nem Publikus üzente 11 éve

:))
Mindenki a maga módján, tudása, stílusa alapján adja át az embereknek az érzelmeit, tehetségét! Mi ebben a stílusban érezzük otthon magunkat, és szeretettel, érzelmekkel táncoltunk.Versenyeken nem a versengés és a győzelem volt a fő szempont nálunk, hanem örültünk és megfogtunk minden lehetőséget hogy megmutassuk magunkat, hogy mennyire szeretünk táncolni, és ez alapján fejeztük ki magunkat! Sajnálatos módon már feloszlottunk, de a lelkünk még mindig táncol, és magunkban mosolyogva végigtáncoljuk az egész életünket, mert erre születtünk! :)) Persze ha valami lehetőség adatik bárkinél, akkor élünk vele.És nem az a lényeg, hogy milyen módon és mit táncolunk, hanem az, hogy mindezt szeretetből, és átéléssel, odaadással tudtuk - és tudjuk mindig művelni, mert erre születtünk, és ezért élünk! :)

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Édi-Bédi!

Ám bátor amit a mai világ táncnak hív, az közös menetelés.
Szögletes mozdulatok, mint amilyen szögletesek a törvények mik a szeretetet akarják betartatni, ahelyett hogy a szeretetet szolgálnák.
De a gyermekek kedvesek. Mindig, és mindenkor. Amit látnak azt kezdik utánozni. Vissza kellene varázsolni a táncparkettre a kerek, finom mozdulatokat. Mint amilyen a cipó. Mint amilyen a koszorúba fonódó lányok karja. Mint amilyen a bolygók formája. Mint amilyen az arcunk , mikor mosolyog.Mint amilyen kerek, és bársonyos a Világegyetem. Mint amilyen
kerek és simogató a nyár végi éjszaka. Mint amilyen kerek és finom a gyümölcs. Mint amilyen kerek és illatos az anyák keble a kicsinyeiknek.
Mint amilyen kerek a férfiak ölelése, amikor igazán szeretnek. Mint amilyen kerek a létezés amikor beérik!

Válasz

Nem Publikus üzente 11 éve

Köszönjük! :) Na igen, itt is látszik, hogy még nem nagyon tudtam egy nap alatt kiigazodani rajta, de igyekszem!! :))

Válasz

Niklai Györgyi üzente 11 éve

Egy szépség hibája van - a versek közé tetted ....majd Ibolya eldönti mi legyen vele.,mert nem a helyén van )).

Válasz

Niklai Györgyi üzente 11 éve

Nagyon jó ! Grat !

Válasz