Bujáki Imre üzente 11 éve

† Bódi László (Cipő) † Temetése: 2013.március 22. Kistarcsán a köztemetőben!

Válasz

Hatvani Zsuzsanna üzente 11 éve

Szegény depressziós volt ,maga be vallotta.Már maga az elég beteg ség ,ha valakinek ,nincsenek céljai ,nem találja értelmét az életnek.Nagyon sajnálom.Oly fiatal volt .
Ámen!

Válasz

Halász Csaba üzente 11 éve

Mint ha csak a kívánsága teljesült volna." Nem igazán szeretet élni ,nem volt cél ,mondta egykor egy riportban.Nem látja értelmét az életnek." Állítólag azokat az embereket " nehéz vissza hozni akikben nincs élni akarás." Hogy ebben mennyi az igazság nem tudom ,de sokat hallottam már.

Isten nyugosztalja .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ildikó ! Van " Telepátia " ha nem fagyok le...." akkor egyszerre írjuk....
Szerintem ezért is fagyott le a gépem ..
Ez csak vicc volt !!!
:))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Bódi László (1965. május 3. - 2013. március 11.)

Cipő, azaz Bódi László 1965 május 3-án született. Kisvárdán, a gimnáziumban alapított zenekart először, Cipőfűző néven, innen kapta becenevét is. Öt évig élt a zenekar, a nyíregyházi kezdeti sikereket Cipő sorkatonai kötelezettsége szakította félbe. 1990-ben, alapította meg a Republic együttest, ekkor már Budapesten élt. Az első nagylemezük is ebben az évben jelent meg: Indul a Mandula! címmel.

A legtöbbet koncertező hazai együttessé vált Cipő zenekara. Tevékenységük eredményeképpen Bódi László a zenekar többi tagjával együtt 2010-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemkereszt tisztikeresztjét is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Meghalt Cipő !!!

Budapest –Bódi László, Cipő már nincs az élők sorában: a szívbetegségben szenvedő énekes három hétig volt kómában, szervezete ma feladta a harcot.

Megerősítem, hogy Bódi László (†47) , a Republic együttes énekese, és alapító tagja már nincs az élők közt – mondta Abella Miklós, az együttes menedzsere a Blikknek, de még nem kívánt részletekbe bocsátkozni.Tájékoztatása szerint ma délután sajtóközleményben ismertetik a tragédia körülményeit.

A Cipő (†47) becenéven ismertté vált zenész évek óta szívbeteg volt, és február 15-én, pénteken hajnalban újra kellett éleszteni.

Azóta kómában volt, és a koordinált ébresztési kísérletek sorra meghiúsultak. A népszerű zenekar tagjaival egyetemben rajongók ezrei reménykedtek, és imádkoztak, hogy javulni fog állapota, amire volt elvi esély, de a jelek szerint a szervezete feladta a harcot.

Isten veled, Cipő!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Bármennyire szeretnénk, sajnos nem igaz a hír, hogy Cipő felébredt volna a kómából. A pletykát a Republic zenekar menedzsere cáfolta.

Felröppent a hír, hogy Cipő állapota javult, és az énekes kinyitotta a szemét, mozgatta a kezét és segítség nélkül is lélegzett néhány órán át. Sajnos azonban a jó hír nem igaz. "Cipő állapotában jelen tudásunk szerint semmiféle orvosilag is megalapozott változás nem következett be; sem jó, sem rossz irányban. Természetesen azonban mindannyian reménykedünk a felépülésében. Újabb hírekkel csak hétfőn, az orvosi konzílium után tudunk szolgálni"- nyilatkozta a Life.hu-nak Abella Miklós, a Republic zenekar menedzsere.

Válasz

Krasznai István üzente 11 éve

2013. 03. 07. - 04:59

Természetgyógyászok, kómaszakértők ajánlották fel a segítségüket a kómában fekvő énekes hozzátartozóinak. Cipő családja minden lehetőséget megragad, ám előtte az orvosokkal konzultál – írja a Bors.
Az elmúlt hetekben többtucatnyi önjelölt gyógyító, természetgyógyász, kómaszakértő ajánlotta fel a segítségét az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán 21 napja öntudatlanul fekvő Cipő (Bódi László) családjának, azt ígérve, hogy segítségükkel felébredhet a kómából az énekes – értesült a bulvárlap. Mint a Republic együttes menedzsere, Abella Miklós elmondta, minden lehetőséget mérlegel a zenész családja, és az orvosokkal konzultálva válaszolnak a megkeresésre. A legutóbbi orvosi konzílium nem állapított meg érdemleges változást Cipő állapotában, aki akár hónapokig, sőt évekig is kómában fekhet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Új hír !!!!

Bódi László múlt héten pénteken került kórházba, mert leállt a szíve. Azóta altatták. Csütörtökön próbálták felébreszteni, ami nem sikerült.

Válasz

Berkes Anna üzente 11 éve

Képzeletben veled vagyok és drukkolok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Jó hír érkezett a Republic frontemberéről

2 komment|
Megjelent: 2013.02.25. 14:14|
Frissült: 2013.02.25. 14:41

Zenésztársai meséltek a TV2 Mokkájában Cipő állapotáról. Megtudtuk, a zenész agyi MRI-vizsgálata reménnyel kecsegtet, de a legjobb esetben is hosszú idő lesz, amíg felépül. A teljes gyógyuláshoz azonban elengedhetetlen a szívátültetés.

Mint már megírtuk, tegnap, fennállása 23. évfordulóján közönségtalálkozót tartott a Republic együttes. A rendezvény azonban ezúttal a frontember, Cipő betegsége miatt nem ünnepléssel telt: a zenekar tagjai, a szakma és a rajongók együtt szorítottak és szorítanak a zenész felépüléséért.

A Republic frontembere, Bódi László, azaz Cipő több mint egy hete kómában fekszik. A zenekar tagjai szerint lassan szembe kell néznie mindenkinek a tényekkel, hiszen Cipőnek már 2-3 nap után reagálnia kellett volna, minél több időt tölt kómában, annál nehezebben épül majd fel. Jó hír, hogy a tegnapi agyi MRI-vizsgálat kiderítette, a zenész agyában nincs morfológiai elváltozás és ödéma, így bármikor felébredhet a kómából.
Az együttes két zenésze, Boros Csaba és Nagy László ma reggel a Mokka vendégeként elárulták, hogy Bódi László nem magától a szívműtéttől tartott, hanem az azt követő időszaktól, most azonban sokkal rosszabb állapotba került, mint akkor, ha „csak” új szívet kapott volna. Ha pedig az énekes magához tér, előbb vagy utóbb mindenképpen szükség lesz a transzplantációra.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

...csak annyira jöjjön rendben amennyire családjának zenész barátainak és a színpadod, az élet színpadján is szükséges van rá... ébredezz... nem szabad.

Válasz

Fehér Katalin üzente 11 éve

Most már nem a művészen múlik az élete!

Válasz

Fehér Katalin üzente 11 éve

A múlt héten a Bódi Cipő László jelenlegi orvosai elismerték:

... a kómába helyezés előtt a testét nem hűtötték le ...; persze évekkel ezelőtt, kb 3 éve, komoly szívműtéten esett át a zenész, énekes művész!

prof. Merkely már több napja csatlakozott az orvoscsoporthoz!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Sajnálni való dolog ,hogy egy ilyen fiatal ember " így feladja "

Pedig az orvosok szerint is " egy pici élni akarás ,már fél siker"

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

A lap úgy tudja, hamarosan egy újabb orvos, prof. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának vezetője is csatlakozik ahhoz az orvoscsapathoz, akik Cipő állapotát folyamatosan figyelik, és küzdenek az életéért. Hamarosan egy újabb konzíliumot hívnak össze, hogy döntsenek a további kezelésről – írja a Blikk.

Cipő tavaly a Blikknek adott interjúban arról beszélt, hogy szívproblémái kiújulása után változtatott ugyan az életmódján, de az élvezetekről továbbra sem akart lemondani. Jelszava ez volt: mindenből módjával. „Nem vágyom arra, hogy sokáig éljek. Szeretek élni, és nincs semmi problémám azzal, ami eddig történt, de túl hosszú ideig nem akarnék itt maradni – vallotta be az énekes színész. A Republic frontembere azt is elárulta, hogy a sportolást sem viszi túlzásba, csak annyi testmozgást végez, amennyire a színpadon szükség van.”
Cipő még mindig mélyaltatásban fekszik az intenzív osztályon, miután újra kellett éleszteni, mert leállt a keringése" – mondta a Blikknek a zenekar menedzsere, Abella Miklós. „A következő pár napban az orvosok sem tudnak többet tenni. Infúziót kap, az állapotától függ, hogy mikor ébresztik fel. A mostani álláspont szerint csütörtökig várnunk kell" – tette hozzá a menedzser, aki azt is elárulta, Cipő gyerekkora óta küzd szívnagyobbodással, komolyabb problémákkal azonban először négy évvel ezelőtt kellett szembenéznie.
" Cipő"....

Az Omega idén 50 éves. A Republicban is lehet ennyi?
Nem, mert eleve nem vágyom arra, hogy ilyen sokáig éljek. Szeretek élni, és nincs semmi problémám azzal, ami eddig történt, de túl hosszú ideig nem akarnék itt maradni.

Ezért nem tetted le a cigit?
Benne van a pakliban.

Cipő elismerte ,hogy súlyos depresszióban szenved ,így érthető,hogy nem nem kíván hosszú időt "itt tölteni "

Válasz

Hangai Gábor üzente 11 éve

Nem szokott le a bagóról, de kevesebb cigarettát szívott, nem mondott le egy fellépést sem, de nem maradt fenn hajnalig - Cipő tavaly a Blikknek adott interjúban elárulta, hogy szívproblémái kiújulása után változtatott ugyan az életmódján, de az élvezetekről továbbra sem akar lemondani. Sőt, orvosa sem tiltotta el semmitől, csak annyit mondott:, mindenből módjával.

- Nem vágyom arra, hogy sokáig éljek. Szeretek élni, és nincs semmi problémám azzal, ami eddig történt, de túl hosszú ideig nem akarnék itt maradni - vallotta be az énekes színész. A Republic frontembere azt is elárulta, hogy a sportolást sem viszi túlzásba, csak annyi testmozgást végez, amennyire a színpadon szükség van.

Válasz