Gazdag Orsolya üzente 10 éve

Ez nem hagy nyugton.Nagyon érdekes számomra. Ha bele gondolok nagyon sok igazság van benne.Hátborzongatóan jó.Köszi !

Válasz

Bujáki Imre üzente 11 éve

Név nélkül is rá ismertem volna ,hogy kiírta ezt a jegyzetet.Maga a dolog nem felemelő ,de a írás jó.Elvégre az igazságról szól és ezt tudomásul kell venni .További szép Majálist !!!:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Mindenkit érintő témát tártál elénk Ibolya,mert akárhogy is próbálunk kitérni előle,egyszer csak,megjelenik és bizony Vele kell maradnunk.A Halál,ebben a "halálraitélt"civilizált világunkban sajnos tabu téma.Valahogy nem szeretünk tudni róla,valahogy mintha nem is illenék erről beszélni.Ha felmerül is a kérdés,gyorsan másra terljük a szót,mondván,"Erről még hallani sem jó"!!! Inkább homokba dugjuk a fejünket,hogy elkerüljük a szembesülést.Pedig életünk szerves részévé kellene tenni a létét,hiszen már a fogamzásunk pillanatától kiséri az életünket,így tehát jobb mihamarabb barátságot kötni véle.Félünk,nagyon félünk a Haláltól!! De miért ez a félelem?

Válasz

Pintér István üzente 11 éve

helyesbítek : Akkor..fele lemaradt ,bocs !:)

Válasz

Pintér István üzente 11 éve

A kedves Ida gratulálok !!

Válasz

Pintér István üzente 11 éve

Igazad van doki ! Egyetértek sok mindenben.Hisz ha bele gondol az ember születésünktől fogva beindul a folyamat.Csak nem figyelünk rá.Késlelteni persze lehet.

Válasz

Dr.Mohai Zoltán üzente 11 éve

Párhuzamot fedeztem fel a Útvesztő és eme írásközt.Kedves Ida rá tapintott a lényegre.

Válasz

Spanyol Ilan üzente 11 éve

Nagyon érdekes ,erről már én is olvastam valahol és van benne igazság.Csak bele kell gondolni.Elég nehéz olvasmány ,többször el kell olvasni és megemészteni.

Válasz

Tarján Zoltán üzente 11 éve

Nem érzem még a halál jelét. Osztozom abban, hogy bármelyik korosztálynál, bármikor hirtelen bekövetkezhet! :((

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Béla !
Benned csalódtam,azt hittem Te megérted mi a mondanivalója....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nos végig olvastam a hozzászólásokat..

Látom csak van egy -két ember aki megértette...Pl:

Kovács Ildikó...megjegyzem nagyon tetszett amit írt !

Tóth Ferencné ...nagyon jó volt a megközelítés.

Látom Popovics Pali is érti ,hogy mi a mondani valója. / pedig tőle féltem,azt hittem másképp reagál./
Pintér Pisti ,nagyon jó "idézettel " válaszolt.

Krasznai Pistiből meg az orvos beszélt és áttudta gondolni,ha nem is teljesen értett egyet

Bélának üzenem...én nem vagyok babonás de ...vannak dolgok amit megérzek és meg álmodok. És ehhez nem kell se jós ,se álomfejtő.

" Ha egy álomfejtőnek azt mondod,hogy álmodban kihullt a fogad,rögtön megkérdi,hogy fájt-e,mert ha fájt akkor rövidesen egy családtag hal meg,ha nem akkor távoli rokon vagy ismerős."

Tudjátok sokszor többet ér amit a ember tapasztal mint ami" a nagy könyvben le van írva "
És azt is vallom,hogy nagyon sok olyan " ki fejlett érzékeny emberek vannak " akik előre megálmodják ,megérzik ,hogy mi lesz.
Csak oda kell figyelni rá.
Itt az volt a gond egyeseknél ,hogy szót ragadtak ki" halál" és ezért nem értették meg.
Itt nem a halálról volt szó ,hanem EGY FOLYAMATRÓL.Mindig kapunk " üzenetet" csak nem vesszük tudomásul.Ha néha egy kicsit lassítanánk akkor ,rá jönnék sokszor ,hogy " de hülye voltam ,hisz már akkor gondolhattam volna...."
Semmi harag ,semmi sértődés !!!!

Köszönőm ,hogy vettétek a fáradságot és olvastátok ,hozzászóltatok !
Ibolya

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Magyarországi nagy csatangolásom után haza térve lettem figyelmes erre a szövegre.Végigolvastam a hozzászólásokat és látva Csizmadia Éva áradozásait,nem szerettem volna lehorgonyozni,de mégis megteszem.Nagyon sok és különféle megvilágításból beszél mindenki a halálról és a szövegről.Szerintem a hitelességhez nagyon közel áll a Krasznai István véleménye,de abban is van cáfolni való.Az én nézetem szerint ezek a kijelentések egyáltalán nem a halál figyelmeztető előjelei,hanem inkább az öregedés feltételezése.A beállítás úgy van: születünk,élünk és meghalunk.De a halál mint befejező véglet az elképzelés szerint úgy jön,hogy azt megelőzi az öregedés,amikor az ember megőszül,romlik a látása,kihullnak a fogai.De ez csak feltételezés.A halál kiszámíthatatlan.És a többi folyamat is megalapozatlan,mert rövidlátás bármilyen korban bekövetkezhet,akár az őszülést is idézheti elő idegállapot.Íme két példa: a valamikori szomszédasszonyunk végigélte az Auschwitzi gyehennát és ott őszült meg egyik pillanatról a másikra,mert ők már tudták mire megy a Mengele válogatása,hogy két sorban állva végigvonul és akire rámutat a sonnderkomando külön állítja,és viszik a gázkamrába,és a ráirányuló pálcáját Mengele hirtelen egy lengyel nőre irányította az ellentétes sorban,de elég volt,hogy a hirtelen ijedtségtől megőszüljön.A feleségem ott volt és várakozott a Karolina
úti Ortopéd Klinikán amikor a kisebbik lányunkon ötórás műtétet hajtottak végre és bánatos,remegő idegállapotában megőszült,de hála Istennek nem a halál előjele,mert a lányunk 34 éves és mi is 42 éve élünk boldog házasságban.Ami a fog kihullást illeti,figyelemre méltó a népi megfigyelés amit aztán bevettek az álomfejtők és jövendőmondók.Ha egy álomfejtőnek azt mondod,hogy álmodban kihullt a fogad,rögtön megkérdi,hogy fájt-e,mert ha fájt akkor rövidesen egy családtag hal meg,ha nem akkor távoli rokon vagy ismerős.Az élet és halállal a teológiai tudományban a pásztori pszichológia foglalkozik,de már a fogantatástól és nem a születéstől a halálig.Nem szeretnék előadást tartani de ha valakit érdekel könyvészetként ajánlani tudom: Dr.Hézser Gábor: A pásztori pszichológia gyakorlati kézikönyve, Krúdy Gyula:Álmoskönyv,Lestyán Sándor:Jóskönyv valamint Why is Death and Suffering című munkákat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Évike ! Igaz gondolatok !

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Beszéljünk vidámabb dolgokról.:)

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Nem az a baj hogy az idő eltelik, hanem az hogy úgy telik el , hogy közben nem azt teszed amiért a Földre jöttél. Nem élsz csak kiszolgálod az anyagot és mások hülyeségeit. Ezt még azok is belátják akik hülyeségeit te szolgálod ki. Azaz akik rád mérik. Ők sem élnek, mert"fingjuk" nincs róla hogy hogyan kellene azt csinálni. Gáz. Nem tudnak örülni, így másokat is örömtelenségre ítélnek. Én pár év alatt elfelejtettem nevetni, mert a környezetemben dolgozók rám szóltak amikor nevettem. Na ezt kapjátok ki. Aki savanyú az mellett a legédesebb is megsavanyodik. Le kell lépni. De ha nem lépsz le, akkor Ők dobnak ki. Egy szar. :(

Válasz

Georgievits Milutin üzente 11 éve

ez nagyon jó mondás , és való igaz mert a nagy forgatagban az ember észre sem veszi ...és már lejárt az idő.ma már semmire sincs idő(:

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kerül egyet a házkörül ..hallgatja a fű növését...
:))

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Hová?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kissé depresszióba küldő gondolatok . Igaz sok jó dolgot tettem a földön és rosszat is , mert az ember gyarló ! Lenne még sok tennivalóm , de a sors akarata előtt meghajlok és elmegyek !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Dettó !!! :)) D.PPPPPPPPPP

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Kedves Ibolya!

Aki szeret annak csókját szívesen kapdosom.
Nos a Tiédet elkaptam cupp.:)
Úgy sem küldött nekem mostanában senki. Épp ideje volt!
Jah! Nem vagyok meleg. Van aki dadog és össze vissza olvas. Az nem én vagyok.:)

Válasz

Pintér István üzente 11 éve

Városban az ember akár száz évet is elélhet úgy, hogy nem veszi észre, hogy már régen meghalt.

Tolsztoj, Lev Nyikolajevics

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Évike ! köszönőm a véleményedet !

pussz ....száll! ...elkapod ?
:)) D.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Panka ! Forró !!!! Már rá jöttél ,csak még nem vetted észre ,mert " ahogy mondod ....pesszimista érzést kelt belőled...."
De ! ne feled ! nem csak pesszimista van,van optimista is.
Boldog vagyok ,hogy csak sikerült rá vezetni.

De , már érted ,csak nem vetted tudomásul......és nem muszáj be fejezni...
erről sokat lehetne beszélni...
Természetes,hogy mást sugall,hisz nem vagyunk egyformák ,mindenkinek más az érzés világa ,más a felfogása és más a hozzá állása.

ÉS EZ TERMÉSZETES DOLOG !
Nagyon unalmas lenne az életünk ha egyformák lennénk.

:)) D.
De ,ez nem add okot arra ,hogy egymásra haragudjunk !!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Látom Te is megértetted ! Köszönőm. Látom most már volt értelme feltenne.

:))

Válasz

TÓTH FERENCNÉ üzente 11 éve

Ez az amiért érdemes itt lenni!Napok óta próbálok "értelmesen" gondolni a halálra, frász és hiszti nélkül.És akkor jön egy kép, egy téma róla.Mindenki tesz hozzá valamit,mindenki más szögből közelít, akarva-akaratlan segít nekem elfogadni azt, amit nem lehet, de muszáj.Köszönöm!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Csak még egy pár szó, és én befejeztem a témát! :)
Én úgy gondolom (tehát ez csak kizárólag az ÉN véleményem), hogy nem azért kell szeretni, jónak, kedvesnek lenni, hinni, vagy nem hinni, mert ha "egyszercsak" meghalunk, akkor.... Ezek egy megfoghatatlan, belülről jövő ÉRZÉSEK, amiket nem tanítanak az egyetemen, nem lehet megtanulni, (talán fejleszteni önmagunkban, igen) ezt magában-magával hozza az ember! Sajnos nem tudok a sorok között olvasni valószínű, de nekem pesszimizmust sugallnak a sorok, ami homlokegyenest más, mint az én életérzésem. Valószínű, ezért nem értem a lényeget! :-)))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Teli találat !!!!!!!!!!!!Végre valaki !!! Megértette és vissza mert neki "pofázni " Bocs !!! De nagyon jó !
Ildikó ,Te pályát tévesztettél ! ....mondta már valaki neked ?

Ki tanított meg a " sorok közt olvasni " ?:))

:)) DDDDD.

Gratulálok!

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Amikor az első fogam kiesett az nem volt, mert én piszkáltam ki az első lötyögő tejfogamat. A többit is.
Amikor az első szemüvegemet megkaptam 10 éves voltam.Nem láttam elég jól a táblát a suliban. Bumm. Nem a halálomra figyelmeztetett, csak a rövid látás egy ősi szem szaruhártya görbületi deformáció, ami még betegségnek sem nevezhető.
Ősz hajszálam nincs, pedig már majdnem fél évszázados vagyok.
Amúgy rengeteg írónknak léteznek szerkesztett versei aminek köze nincs a szépirodalomhoz, csak varázsolni szeretett volna szegényke. No hát nekik akadt problémájuk a józan ésszel bőven .A Biblia nem véletlenül foglalkozik vele hogy mi az amit Isten utál, és mi az amit szeret. A Biblia is tartalmaz szerkesztett részeket, aminek erkölcsi tanítás jellegű mondanivalója nincs.
Azaz a beszerkesztett "szent"irodalom is tartalmaz ijesztgetésre jó, de azon kívül semmi másra nem alkalmas részeket. Van hogy bár mennyire erőlködök egy- egy oldalnál csak frusztrációra alkalmas oldalt találok, melynek a valósághoz semmi köze. Gáz. Azért szoktam azt mondani hogy nem való olyan ember kezébe a Biblia sem aki csak úgy tud olvasni mint egy általános iskolás. Ibolya nem csak olvasni tud de még szerkesztésből is kitűnőre vizsgázott!Még szerencse hogy helyén van a szíve, így nagy gáz nem történhet.
A szíveteket ne felejtsétek soha ki abból amit írtok.
Köszönöm!
Puszka!
Évi!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nem védek senkit !!!! de Istvánnak nem volt nehéz megérteni mert ő mint tudjátok orvos.Tanult sokféle " hülyeséget " és emberek tömegével foglalkozik.
Ő azé értette meg ,mert mint már mondtam más felől közelítette meg.Nem a szavakba kapaszkodott ,hanem " mint jelenséget értelmezte " így ki érezte belőle amit a szavak sugallottak számára.Persze ez minden embernél másképp jelentkezik.
TEHÁT SEMMI HARAG ,SEMMI SÉRTŐDÉS !!!! MERT AKKOR TÖBBET NEM ÍROK....
:))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ezt az írást én vagy negyven évvel ezelőtt kaptam egy idős embertől ...azóta már meghalt.
Először én sem értettem és hiába tettem fel neki kérdést ,mindig azt mondta " olvasd el többször " és akkor gondolj bele csak úgy simán lazán...majd megérted később.Nem rég akadt megint a kezembe el olvastam ,,,szavai a " fülembe csengenek azóta is " és rá jöttem ....én azért nem értettem ,mert én is rósz felől közelítettem meg ,nem néztem a sorok mögé.Most le ültem többször el olvastam és " elméláztam rajta,csendben nyugodtan....és rá jöttem ...meg értettem. Igaza volt !!!!
És örülök ,hogy az akkori beszélgetésünket le jegyeztem.
Igaza volt ,tökéletesen most már tudom ,de sajnos ezt már nem tudom közölni vele.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Panka ! Semmi gond !!!! Ha nem lettem volna kíváncsi a véleményetekre akkor nem teszem fel. Itt nem lovagol senki semmin.Mindenki szépen meg írta a véleményét.Én tudomásul vettem.
Azért meg nem kell meg sértődni ,hogy ha valaki nem " tudja szépen finoman megírni a véleményét. S" Nagyon sok olyan ember van aki " nem mestere a szép ki fejezésnek " Én se vagyok a szavak embere.Ezért általában ,ha valami gondom van akkor inkább verssel ,vagy zenével válaszolok ,mert azok ki tudják fejezni azt amit én érzek.
Én megértettelek Téged is ,Évikét is Istvánt is ..sőt Józsit is.
Ha valaki nem értette meg azt amit én közölni akartam ezzel,az csak a én hibám,mert nem tudtam úgy leírni ,hogy ki érződjön belőle az amit közölni akarok.Sajnos nem vagyok a szavak embere.
Sértődésről szó se lehet !!!!!
Aki nem tudja a kritikát elviselni az ne írjon semmit......EZT SZOKTAM MONDANI.!!!
Az meg hogy a vélemények mások az normális dolog egy bizonyos fokon....
Hisz így kerek a világ !!!! Nem " bologatos " bábuk vagyunk ez is azt jelenti.És örülök annak ,hogy mindenki a saját véleményét mondja ki véve annak akik egy mást szajkózzák,mert van ilyen is ..
:))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Így van időben üzen,de ha megtehetném szívesen elküldeném a jó búsba hogy ne üzengessen nekem ilyenekkel,hogy kihullik a fogam,meg a hajam őszbe vegyül,szemüveg stb.Mit szórakozik itt az emberrel,mit célozgat a fránya!De ha már ezt teszi akkor miért nem 90 éves korában kezd el üzengetni az embernek,akkor könnyebben elfogadnám én is.Ezt csak a poén kedvéért hogy viccesebbre vegyem a figurát.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves István, fő, hogy Te érted miről van szó, de ha fáraszt a mások véleménye, nem kell elolvasni! (és főleg ilyen formában véleményt nyilvánítani!!!)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Bocsánatot kérek kedves Ibolya, ha nem tudtalak megérteni, de sajnos engem Te sem értettél meg! Meglovagoltátok a "meditálás" szót, holott nem az volt a lényeg, mást szerettem volna elmondani, de félresikerült! Sajnálom! :-( Remélem, nem az én gondolatom indította el ezt a "lavinát", de úgy gondolom, hogy bárki elmondhatja a véleményét itt anélkül, hogy sértődés essék! Azzal nem bántunk meg senkit, ha eltérő a véleményünk, hiszen nem kötelező azonos frekvencián mozognunk, és nem kell egy-egy hozzászólásból veszekedést generálni! Ibolya elmondta a gondolatait, én is, Ti is, és miért baj az, ha nem egyezik meg a 3-4 ember véleménye?????

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Kedves István!

Ha valaki valamit feltesz, a többiek a saját gondolataikkal válaszolnak arra.
Nem a Te gondolataiddal, hanem a sajátjukkal.
Ha meg akarsz győzni valamiről akkor tedd meg, de ne várd el, hogy kitaláljuk hogy mit is szerettél volna közölni. Nos egy szó kevés a boldogsághoz. Ahhoz bizony sok kell!
Szeretettel üdvözöllek!
Évi!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Semmi gond ,csak hangosan gondolkodtam...azt hittem lesz aki megérti mit akarok mondani..

Válasz

Krasznai István üzente 11 éve

Á, ...nem fárasztom magam tovább.Teljesen tévúton jártok .Abszolút nem értitek miről van szó .Egészen másról beszéltek .Ha nem értitek az összefüggést akkor nem is fogjátok megérteni.(:

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Kedves István!

A fájdalom,nem a halálra figyelmeztet,hanem arra hogy valami ért, amin változtatnod kell. A halál az öregedéssel függ össze. Az anyag elöregedése nem függ össze a lélekkel. A lélek ahogy József írta fiatal marad. De a szellemiséged képes felfogni hogy a Földi élet a testi vitalitással többet képes az anyagi lét ajándékaiból elvenni , mint egy fáradt test. A lelki fáradtság , más tészta, de azt ugyan úgy kell kipihenni mint a testit, s a kettő szorosan összefügg. Az a közmondás miszerint " Ép testben ép lélek,"
meg is kell fordítani. " Ép lélek produkál ép testet." Ez ugyan olyan fontos mint az előző. Tévedés azt hinni hogy a rendszeres testedzés megóv az öregedéstől, ha a lelked nincs rendben. Mondhatni a második fontosabb mint az első. Az ép lélek az ami képes mindent túlélni. De az ép lélek az mindig szeret.
Minden ami a testből gondolja tovább a szellemit tévútra visz. S minden ami a szellemiségedből gondolja tovább a testit, az felépül!
Az hogy ki mit gondol az alatt hogy " szerintem", az az Igazságot nem módosítja.

Válasz

Harmath Jozsef üzente 11 éve

ahol szeretet van --ott van amit kértél István ,,az --ODAFIGYELÉS--vagy rosszul gondolom?baráti üdv ..hj

Válasz

Krasznai István üzente 11 éve

Még egy megjegyzést -
ennek az íráshoz semmi köze a szerelemnek,jó vagy rósz hangulatnak ,sem a az Istennek.
Szerintem .

Válasz

Krasznai István üzente 11 éve

Érdekes reagálások.A Józsi é már alakul,de nem az igazi.Eddig akik olvasták látom nem értik miről van szó.Évike kedves nem akarlak meg bántani ,de megint az - Istent keverted bele - pedig szerintem abszolút nincs semmi köze hozzá.Lássuk szerintem miről is van itt szó ?
- a rohanó élet ez a fő téma és hogy mennyire figyelmetlenek vagyunk,el siklunk egyszerű figyelmeztetéseken ,amivel sok mindent meg tudnánk előzni.Ez nem meditáció ,mint itt elhangzott és ezen nem kell tépelődni ,gondolkodni ,csak egyszerűen egy kicsit meg kell állni ebben a rohanó életben és néha el gondolkodni azon ,hogy mi ,miért is történik.
Lássunk egy egyszerű példát -
Mit csinálsz ha fáj a fejed? - be veszel gyorsan egy pirulát és képes vagy akár egy héten keresztül is ezt csinálni ,közben mondogatod ,hogy jaj,de fáj a fejem még mindig.Nem így van ?
Pedig csak egy pillanatra le kéne ülnöd és gondolkodni ,hogy mért is fáj és nem pirulákat szedni .Ha ezt meg tennéd ,talán rá jönnél ,hogy - elrontottam a gyomrom -nem ettem még ma vagy nem étkezem rendszeresen,-talán kevés folyadékot ittál,nem aludtad ki magad.-
Folytathatnám számtalan példával.
Ami itt le lett írva csak egy egyszerű érdekes hosszú folyamat amire sokan nem gondolnak.
Tévhit az ,hogy a " halál hirtelen jön " Nem,nem jön hirtelen .Mindig üzen és folyamatosan ezt teszi csak mi nem figyelünk rá.És ez normális dolog ,meg nem is.Mert néha néhány figyelmeztető jelre oda kéne figyelni.
Itt nem az van le írva ,hogy ezen kell életünk végéig meditálni ,gondolkodni,tépelődni.!!!!!
Itt nem a halál a főtéma! -hanem a figyelmetlenség !!!!
Én legalábbis ezt vettem ki belőle.

Válasz

Harmath Jozsef üzente 11 éve

minden perc kezdete ,és minden óra vége --te vagy --SZERELEM

éljünk hát---hj

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Ha ezzel foglalkozna bárki, akkor elfelejtené hogy Élni jött a Földre, és nem halni.
Még valami. Ha Isten nem fél halni, akkor az Ember miért?
Az Emberi test anyag. A lélek ha szeret, halhatatlan. Az Ember a Földön tanulja hogy lelke többet ér annál hogy a testtel haljon. Még valami: Az Ember amikor nem akar halni nem magát félti, hanem akiket a Földön hagy amikor Neki mennie kell. Nos az Élethez csak az nem ragaszkodik, akinek a fájdalmai túl nőnek a ragaszkodásain. Ebben mi magunk sokat tehetünk.
A fájdalmat csillapítani kell, és meg kell szüntetni. Legyen az akár testi vagy lelki. Tartósan nem lehet fájdalommal együtt élni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Drágám, egy huszonévesnek is kieshet a foga, lehet ősz hajszála és lehet szemüvege, és elélhet 100 évig.
Belegondoltam, de minek?
Mint, ahogyan írtam, amikor megszülettünk, akkor elkezdődött "valami" :)))))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

ez nem meditáció félre értesz .Ezek csak olyan jelek amit nem veszünk figyelembe,mert fiatalok vagyunk még akkor,és ezen nem kell meditálni ,csak egy érdekes folyamat ,amit ha át gondol az ember ,akkor rá jön ,hogy az élete során rengeteg intő jelet ,figyelmeztetést kap ,amiről nem vesz tudomást.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Panka neked még meg van minden fogad ,nincs szemüveged ,nincs ősz hajszálad ? Te szerinted az mit jelent,minek a jele szívem ?
Ez egy lassú folyamat Panka ! Csak bele kell gondolni ,hogy már akkor " elkezdőt valami...."

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ibolyám édes, és miért kell ezen meditálni?
Szerintem ráérünk akkor gondolkozni, hogy hogy fogunk átjutni a folyón, amikor már ott leszünk a folyó partján. Azzal minden ember tisztában van, hogy amikor megszülettünk,velünk jött a halál, de ezekben a "jelekben" nem hiszek!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Olvasd ...^^^^^^^^^!!! ott főnt !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

^^^^^^^^^^^^^^ !!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Gondoljátok át ! A hogy a világra jövünk attól a perctől fogva ,nem tudatosan de erre készülünk és mégis mikor üt az óra szeretnénk " el tolni az időt "
De ez nem mindig sikerül...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Félelmetes! ... és mit üzent????

Válasz