[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon sok szeretettel meghívlak benneteket!Életemet elmeséltem a profilom képeinél!akit érdekel,tisztelettel várom!
Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelettel köszönöm a bátorítást!Ez a mi köszöntésünk csak azért mertem ide írni de jó...Bátorkodom majd a jövőben ,hátha a közösségünk FÓRUM KÉRDÉSEI közé is beilleszthetőek lesznek a Veletek,kapcsolattartásunk.Puszi!

Válasz

Nagy Mónika üzente 11 éve

Nem születtél butának !!!!!!!!!!!! Csak meg kell nézned ,hogy milyen témakörök vannak .Ennyi az egész szívem :))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Dehogyis haragszom meg!De sajnos én a számítógépet nem fogom fel.Most,mire a sulinak vége majd korrepetitort kell fogadnom magam mellé aki a félelmemet és a nem hozzáértésemet majd kineveli belőlem....Addig tisztelettel kérlek benneteket,nézzétek el nekem,hogy én ilyen butának születtem....

Válasz

Nagy Mónika üzente 11 éve

Kedves Marika ,ha elfelejtetted volna a beszélgetéseket ,amiket itt leírtál a " beszélgetés témakörbe kell írni.
Azonkívül tudod ,hogy van " Vallás témakörünk - Fórrumon és videó témakörben is van ."

Ezért nem kell megharagudni ,de ahogy ránk tartozik a rend .úgy rád is !
Puszi !
Moncsi !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Biblia Ézsaiás 28.:17

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

UÍ.:

mindenkit szeretettel meghívunk,a Szeretet Postafiók születésnapi rendezvényére aki eltud utazni,jövőhét vasárnapon,az az 2012.november 18.-án 14 órára,a Veszprém belváros,PANNÓNIA ÉTTEREM -be !Szeretettel,egy közös,Network találkozóra:pizzával és egy finom,borkostolóval ,vagy teával / űdítővel megkínálunk mindenkit aki TENNI SZERETNE és saját lakóhelyén,saját Szeretet Postafiókják elindítani!Pl.:aki pénzbeli adományt szeretne részünkre átadni és lesz személyesen is erre lehetősége,ott tegye meg!Részvétel a közös kulináris baráti rendezvényre 2500 FT vagy ha nagyon-,nagy ,különlegesen nehéz helyzetben van:1500 FT!
Az Úr 2012.évében,november 11.E-mailünk:szuksegetszenvedogyermekekert@freemail.hu
Építsünk Közösen Holnapot!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Mind ez pedig "ANNYIRA IGAZ",hogy a másfél éves képzés alatt önkéntes munkát végeznek,ez a képzés egyben gyakorlati ideje is fogyatékos gyerekek mellett!Itt lesznek beosztva az OKJ-s képzés hallgatói a Kozmutza Flóra iskolában ,de menni fognak pár gyakorlati órában nem sérült gyerekekhez is gyakorlatra és egyben önkéntes munkára!Erről szól tehát a 2009.november 16.-án,veszprémi közalkalmazottak ötletére és támogatására létrejött vállalkozás!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Francsics marikának pedig:miközben,két drága ,gyönyörű és egészséges gyermekét mások megölték,az utolsó élő gyermeke most végez az idei tanévben mint festőművész,alap fokú érettségiző.
Répásy házaspár bűncselekményt követett és követ el mert szervez ellene lejárató kampányt és szélhámosnak,FÉREGNEK becézik.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

2011.november 26.-án lett 25 éves ez az intézmény,a youtubin is látható róluk videó.A nyugalmazott igazgatónőt még tanította Kozmutza Flóra.Rettenetesen,nagy szívvel tanít bennünket és kortalan!Igen,a nemes lélek,a másokért SZÍVBŐL JÖVŐ JÓSÁG,FIATALSÁGGAL és a SZÉPSÉGGEL ajándékozza meg,mert Istentől jövő a "VISELŐJÉT"!
Ámen!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Pl.:minden külföldön élő,akár csak picit is jobb körülmények között élőket,mint itthon az a rengeteg gyermekes szülő:EGYEDÜL NEVELŐK GYERMEKÜKETDE AKÁR CSALÁDOK IS - !! - KÜLFÖLDRŐL,KÜLFÖLDI VAGY CSAK ODA MENEKÜLT mAGYAROK HAZAFELÉ segítsenek!!pL.:PÉNTEKEN,JÖVŐHÉTEN,11 ÓRAKOR VISSZAVÁR BENNÜNKET A PORTFÓLIÓNKKAL A vESZPRÉM MEGYEI mUNKANÉLKÜLISÉG IGAZGATÓJA!
s KÖZBEN,TEGNAP A FELSŐFOKÚ ,okj-S KÉPZÉSEN,HÁZIFELADATNAK,SZINTÉN EGY PORTFOLIÓRA KAPTUNK OSZTÁLYTÁRSAIMMAL szeretetteljes "PARANCSOT"!Mellesleg ,a tanárnőnk ,egész életében,nem kisebb munkát végzett,mint a Kozmutza Flóra intézmény igazgatója volt,már nyugalmazott igazgató és egy csodálatos,érző nő,még most is meseszép és nagymama egy közgaszdász kislánya van és az ő családja!NO HÁT EZEKHEZ KERESÜNK IGAZ MAGYAROKAT SEGÍTENI,segíteni!Közben az OKTKER - NODUS KIADÓ-nak be kell fizetnünk a 38 000 FT a képzésünkre!Az igazgatója ennek a volt igazgatónőnek ,az az az OKTKER igazgatója,hivatalos igazolást állít ki mindenkinek aki ezt az összeget,vagy bármekkora részét megküldi részünkre!Előre is köszönjük!:8200 Veszprém,Stromfeld 9/F Francsics Marika családpedagógiai gyakornok.Fő Támogatónk ,a Veszprém megyei Könyvtár igazgatónője!Ő is állít ki hivatalos igazolást,minden pénzadománnyal bennünket Támogatónknak!
Nézzétek meg,mert érdemes!Bernáth Zoltánné,Erzsike aki itt értünk és a programunkért szót emelt,az Úr hálálja meg Neked !Nagyon felnézünk Rád!:nézzétek meg,hol és mit dolgozott egész életében!
Köszönjük,hogy meghallgattatok!
Ámen!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

E klubban így Ibolya még nem kap a befizetésekből de már nincs sok hátra!Már tavaly felhívtuk mindenkinek a figyelmét rá:mi hozunk majd,segítünk ilyen új hírdetőket és indítványoztuk,hogy Scliszter Ágnes költőnőé lehessen majd aki két drága kisfiáért harcol,hogy visszakaphassa őket a Network által felajánlott jutalék belőle!No ezt kéne ,hogy végre mindenki megértse!Mert papolnak "ÁLNYÁLASSÁGOKÉRT"miközben ami itt és mindenki saját lakóhelyén körülötte,IGAZÁBÓL FOLYIK valamilyen oknál kifolyólag nem akarják ,hogy az AGYUKIG és a SZÍVÜKIG eljusson.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Maga a Network teszi fel,mint minden klubban az általa jónak tartott hivatalosan reklámozókat akik fizetnek ezért és minden klubvezető pénzt is keres vele ahol,ha jól emlékszem már 280 fő legalább van a klubban.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

szeretett,Barátunk!Így igaz!Köszi,tisztelettel kérlek,támogasd is e klub vezetőjét :segítsen megértetni a klublakókkal mi nem reklámozunk mi a hazai,minden SZÜKSÉGET SZENVEDŐ gyermekért csupán,minden egészséges ,ma -még?-itthon élőt és már elmenekültet SEGÍTENI,segíteni várunk veszprémi,hivatalos támogatóinkkal!
Puszi:Marika

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 11 éve

AZÉRT EZ ÉRDEKES, MI NEM ÍRHATUNK OLYAN DOLGOKAT AMI REKLÁMNAK HAT, DE AKKOR HOL LEHET ILYESMIRE FEL HÍVNI A FIGYELMET, AMIRE MARIKA FELHÍVTA, (MÁR MINT A GYERMEK DOLGOKRA), DE AZ OLDAL TELE LEHET MINDENFÉLE, BAROMSÁGGAL, BOCS A KIFEJEZÉSÉRT, DE ÚGY UTÁLOM A REKLÁMOT AMI ÉPPEN ITT IS UGRÁL AMIKOR ÍROK, HOGY SZEBB KIFEJEZÉST NEM TALÁLOK RÁ. IDE BELEHET TŰZNI MINDENFÉLE OSTOBA REKLÁMOT? AZT NEM TILTJA A SZABÁLYZATA ANNAK AKI EZEKET IDE PAKOLJA? MERT AZT TUDOM NEM TI TESZITEK IDE! ÜDV: ZSÓKA

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szépen köszönöm de a FŐZÉS-re és az IRODALOM-ra ÉPÍTJÜK vállalkozásunkat ha kell elmegyek ....én sajnos nem értek a szerkesztéshez csak szükség lenne rátok is ,az összefogásra.

Válasz

Kalmár János üzente 11 éve

Marika Kedves ! Nézd meg a témaköröket és olyan témakörökről írjál tegyél fel zenét de oda ahol a helye van. Szólj hozzá ,de hidd el ,hogy mi reklám v, reklámszerű dologgal nem foglalkozhatunk.
Egyébként szeretettel köszöntelek ismét !
Szép napokat !:))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Sok szeretettel hoztunk tegnap minden Networkosnek üzenetet a PANNON VÁRSZÍNHÁZ igazgatójától és munkatársaitól!Akit érdekel ,a profilunk képeinél megtekinthetitek!Kellemes napot kívánunk!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Mi közösen könyvet is kiadatunk pont most ment el a rektorunk,szerinted akkor hová való ha nem egy ilyen csodálatos irodalmi klubba?Ahol állítólag,MIND IGAZ MAGYAROK vagyunk?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ha soha,sehová nem írhatnánk meg kérésünket akkor miért állítjuk,egyként,mi Networkosok,hogy SEGÍTENI AKATUNK ,MINDEN GYERMEKEN MAGYARORSZÁGON?El is mehetek e klubból ha ez szerintetek bűnös dolog.

Válasz

Erdei Zsuzsanna üzente 11 éve

Egyébként köszöntelek - légy igaz barát !

Válasz

Erdei Zsuzsanna üzente 11 éve

Ez nem a reklám helye !Légy szíves még egyszer ide ilyet ne írj ! Nincs rá engedélyünk ,törölni fogja az ügyvezetőség.Más a téma körünk ezt vedd figyelembe légy szíves.Csak a témakörrel foglalkozhatunk azt légy szíves megnézni mik vannak.Ha nem érdekel sajnáljuk.
Bocs ! de köt a szabályzat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

És nem utolsó helyen,nagyon sok szeretettel szeretnénk Benneteket közelebbről is megismerni!Sorsotokat,kitartó erőtöket!Ha estetek már el,hogyan álltatok fel ?Egymást egészen biztosan bátoríthatnánk,tanulhatnánk az ELCSÜGGEDÉS helyett a másikónktól!AZ :ÉLETTÖRTÉNETEK klubunkban!
A TÉLI DIDERGŐ és EGÉSZSÉGVÉDELEM klubunk pedig e klub "KISTESTVÉRE"szeretne lenni!Vigyázzatok az egészségetekre és a jó humorotokra!Ehhez kérem az Úr Támogató szeretetét!
Ámen!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Országosan és külföldről is várunk édesanyák és gyermekeik Barátságával,kinőtt gyermek holmikat:ruhákat és cipőket!De GYERMEKVÁRÁSHOZ:BABAKELENGYÉKET IS!Babakocsikat,etető székeket,járókákat!Bármit amivel szociális munkások és családpedagógiai mentorok segíthetnek,MINDEN,magyarországi szükséget szenvedő gyermeket!Tisztelettel kérünk még kedves mindnyájótokat,had mutatkozzunk be a profilunk blogjában és képeinknél!Előre is köszönjük!Építsünk Közösen Holnapot!Az Úr segedelmével!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Engedjétek meg,hogy sok szeretettel meghívjunk Benneteket klubjainkba mi is!Tisztelettel ha néha ráértek,hozzatok majd nekünk is valami szépet,kedveset,építőt!Előre is köszönjük!Akik pedig Veszprémbe jártok nagy - nagy szeretettel ,szívesen személyesen is megismerkednénk veletek!Köszönjük,hogy meghallgattatok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

köszönöm

Válasz

Dr.Mohai Zoltán üzente 11 éve

Érezd jó magad !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ti vagytok a világ leges-,legjobb és legmegértőbb Barátai!ááá...tudtam én!:) egész eddig ,bársonyos,puha,milliónyi "KIS CIPŐCSKÉKET"varrtam,minden egyes tűskémre és gondoltam ma végre bekopogok!Igen!Nagyon-nagyon hiányoztatok!Meg vagyok egészen hatódva!Köszönöm!

Válasz

Lászlófi István üzente 11 éve

Újra itt ,köszöntelek .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ezt töröld légy kedves!Nagy örömmel jöttem,hogy büszkék legyetek rám és a Barátaimra!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Én köszönöm és mivel mi egy tím vagyunk a nevünk azért van benne elnézéseteket kérjük ,puszi!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Még jó!Ezért tanulok rengeteget és szeretettel várunk benneteket!Vidám délutánt kívánunk!Egyszer se én bántottalak benneteket most is Te engem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nos ,hiába változtattál nevet Marika .Fel ismertelek a stilusodbol.
Abban a reményben köszöntelek ,hogy remélem jól megleszünk .
Érezd jól magad.
Egy tanács !

A regisztrálásnál csak a név kell és nem kell a csoportod neve. Az egészen másra tartozik.
Mivel már voltál tag ,tudod ,hogy mik a követelmények és mihez kell tartanod magad !
Köszönőm ,hogy meghallgattál .
Ibolya

Válasz